Site icon LFSTurkey.NET

Assetto Corsa Türkçe Dil Yaması (25.06.2020)

Yama ile ilgili görüntüler;

Açıklama; Arkadaşlar dil paketi tarafımca yapılmıştır. Gerçekten yeni bir dil ekliyebilmek için oyun içerisindeki kodlamaları önce anlamaya çalışıp daha sonrasında deneyip test ettim ve başarılı bir şekilde hiç bir hata yaşamadan türkçe dil paketini oyuna ekledim dil paketinde genelde 15-20 satır kelimeyi çevirmedim onlarda zaten genelde karşımıza çıkmıyacak birşey olduğu için isterseniz sizlerde onları değiştirebilirsiniz ama öncesinde dosyalarınızın yedeğini almayı unutmayın. Çeviri ile ilgili gördüğünüz hataları bana bildirirseniz buradan dosyanın sürümünü güncelliyebiliriz ve forum sitemizden v1 – v2 şeklinde yamayı paylaşabiliriz.

Esnek Reklam Alanı
 

Nasıl Yapılır?;

  1. Öncelikle oyun klasörümüze giriş yapıyoruz. Steam > steamapps > common > assettocorsa > İçine giriş yaparak oyundaki “system”, “launcher” klasörünü kopyalayıp müsait bir yere kopyalayın.
  2. Kopyalama işlemi bittikten sonra sizlere vermiş olduğum rardaki “assettocorsa” klasörünün içerisinde bulunan “system”, “launcher” klasörlerini oyunun anadizininin içerisine atın.
  3. Oyuna giriş yapın.
  4. Main Menu > Options > General > Yukardaki “English”e tıklayıp oradan “Turkish”i seçiyoruz.
  5. Seçtikten sonra direk türkçe oluyor herşey ama siz yinede türkçe yaptıktan sonra oyunu bi kapatıp açın bazı şeyler değişmediyse.

Oyun Versiyonu 1.14.3 (Test Edildi) Sorunsuz ÇalışmaktadırDiğer sürümlerde çalışırmı bilmiyorum ben hep güncel tuttuğum için dosyamı fakat farklı bir sürümde oynuyorsanız lütfen önce yedeğinizi alın. Üşenipte direk dosyayı içine atıpta daha sonrada sıfırdan indirmeyin oyunu. Fakat içerisindeki dil dosyasında şöyle bir özellik var oyun update yapıldığında “TR” tanımı gidiyor ve bazı karakterler görünmez oluyordu. Bu sorunuda çözüm eğerki farklı bir sorun ile karşılaşırsanız lütfen konuya yorum yaparak bilgilendirin.

Oyun Versiyonu 1.16.3(Test Edildi) Sorunsuz Çalışmaktadır(25.06.2020);

Yeni versiyon dosyaları anlaşılır bir biçimde düzenlenmiştir. Yeni çeviriler eklendi. (Hatalı çevirileri düzenleyebilirsiniz.)

İndirme Linki: ShareMods

Exit mobile version